TeTech Opleiding.

Home

Kennisgebieden

Diensten:
   Advies
   Ontwerp
   Opleiding

Cursussen

Adres

Route

Een goede cursus, verhoogt de productiviteit!

TeTech is niet alleen goed in techniek, maar kan het ook op een bevlogen manier overdragen. Bij TeTech is men in staat om moeilijke materie toegankelijk te maken, ook indien elektronica/elektrotechniek niet uw specialisatie is. Begrip vormt hierbij de rode draad. TeTech heeft hart voor techniek en laat Techniek leven. Dit is veelvuldig besmettelijk gebleken. Cursisten raken daardoor extra gemotiveerd, met alle positieve gevolgen van dien (voor zowel cursust als werkgever).

Opleiding binnen TeTech is in te delen in onderstaande categorieën:
 • Maatwerk  Hierbij wordt in nauw overleg met de cursusleider en/of de cursisten een cursus of opleidingstraject opgezet. Een "custom course" kan optimaal op de bedrijfsbehoefte afgestemd worden.

 • Standaard Cursussen  TeTech beschikt over een toenemend aantal prijsgunstige "standaard" cursussen op het gebied van RF communicatiesystemen en elektronica. Zij kunnen gegeven worden met of zonder gebruik van differentiaalrekening. Het bijbehorende cursusmateriaal is specifiek voor de cursussen geschreven (veelal Nederlandstalig). Deze cursussen laten zich prima aanpassen aan uw specifieke wensen.

  Meer informatie over de standaardcursussen van TeTech en het actuele aanbod vindt u op de pagina:  Cursussen.

 • Combinatiecursussen  De standaardcursussen zijn onderling sterk gerelateerd. De kans is groot dat u geďnteresseerd bent in onderwerpen uit verschillende standaard cursussen. Bij TeTech bent u aan het goede adres! TeTech stelt voor u een nagenoeg maatwerkcursus samen, voor een nagenoeg standaard prijs!

 • Cursussen volgens "Course & Go"  Hierbij wordt ontwerp en/of advies gecombineerd met een cursus zodat u na de cursus ook direct een ontwerp hebt liggen. De interactiviteit is bijzonder groot. Het aantal deelnemers per sessie bedraagt doorgaans niet meer dan 5. Het concept is prima te combineren met bijvoorbeeld een cursus antenne ontwerp of link-budget berekening.

De meeste cursussen van TeTech begeven zich op specialistisch terrein. Indien gewenst kunnen basismodules op het gebied van Wiskunde (bijv: differentiaalrekening of complexe rekenwijze), Wisselstroomtheorie, Mechanica, Natuurkunde, etc toegevoegd worden (vooraf of gaandeweg). Ervaring heeft uitgewezen dat de meeste concepten ook zonder gebruik van hogere wiskunde goed uitgelegd kunnen worden.
Zoekt u privéles of bijles? Ga dan naar TeTech Privéles.

Onderstaande punten komen aan de orde tijdens de voorbespreking:
 • Het gewenste eindniveau van de cursist(en),
 • De huidige en toekomstige taken van de cursist(en),
 • Beschikbare tools (meetapparatuur en software),
 • De theoretische en praktische vaardigheden van de cursist(en),
 • De beschikbare tijd,
 • Het beschikbaar budget

Per 1 januari 2011 is voor een aantal cursussen een (vrijwillige) intake toets beschikbaar. Dit geeft de student en docent inzicht in parate kennis. Een cursus of opleidingstraject kan daardoor optimaal aansluiten op reeds aanwezige kennis.

Na afronding van een cursus, ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. Een cursus of opleidingstraject kan echter ook afgesloten worden met een schriftelijk of praktisch examen. Meer informatie over de examenmogelijkheden vindt u op de examenpagina.


De filosofie achter TeTech opleidingen.
De TeTech aanpak richt zich op het kweken van begrip, overbrengen van praktisch toepasbare concepten en niet te vergeten de beperkingen. Analogieën met andere vakgebieden worden regelmatig gelegd. Op deze manier worden specialistische onderwerpen voor een breed publiek toegankelijk en toepasbaar gemaakt. Bovendien worden concepten en werkingsprincipes op verschillende manieren uitgelegd. De cursist kan vervolgens zelf bepalen welke manier hem het meeste aanspreekt.

De cursussen worden regelmatig bijgewerkt aan de hand van ervaring uit advies- en opleidingstrajecten en feedback van cursisten. TeTech laat techniek leven. Het motiveert mensen om door te gaan. Met begrip, en niet te vergeten enige zelfreflectie, kan men in de dagelijkse werkpraktijk inschatten wat men zelf kan en waarbij eventueel hulp noodzakelijk is.


Gratis Presentaties
Als service aan technisch geďnteresseerden, zijn van een aantal cursussen korte, ongeveer 2 uur durende presentaties gemaakt. Deze worden gratis gegeven aan verenigingen welke zich hobbymatig bezighouden met techniek. Meer informatie vindt u op de pagina:  Presentaties.


U wilt zelf een opleidingstraject opzetten voor de eigen organisatie? Ook daarbij kan TeTech u van dienst zijn.

Indien u meer wilt weten over de opleidingsactiviteiten van TeTech, neemt u dan contact op met:
TeTech
M.H. Trompstraat 6
3601 HT Maarssen
Nederland
Tel: 0346 284004
Email: info@tetech.nl
Internet: www.tetech.nl
In een gesprek kunnen we dan bekijken of TeTech ook u van de juiste bagage kan voorzien opdat u of uw medewerkers optimaal kunnen presteren.


Advies      Ontwerp      Opleiding      Terug naar Dienstenpakket

Begin van pagina      Cursussen      Waarom kiezen voor TeTech?


Deze pagina is bijgewerkt op 31 december 2019.