TeTech Ontwerp

Home

Kennisgebieden

Diensten:
   Advies
   Ontwerp
   Opleiding

Cursussen

Adres

Route

TeTech ontwerpt op het gebied van Laagfrequent en Hoogfrequent Elektronica,  Antennes,  Vermogenselektronica en Regelsystemen. TeTech beschikt daarvoor over diverse hulpmiddelen. Ook hier speelt de expertise op het gebied van hoogfrequent, (EM) velden en radiogolven een grote rol. In diverse gevallen volgt ontwerp (van bijvoorbeeld een elektronisch circuit) op een eerder verstrekt advies. U kunt hierbij denken aan:
  • ontwerp van communicatie en non-communicatiesystemen op systeemniveau.
  • ontwerp van Antennes t.b.v.: RF,  microgolf,  inductieve RFID,  RF en UHF RFID,  EAS (Electronic Article Surveillance, winkeldiefstalbeveiliging), Sensoren, Energieoverdracht (vermogenselektronica),
  • ontwerp van elektromagnetische componenten en circuits zoals: spoelen, transformatoren, actuators, sensors, etc,
  • ontwerp van allerhande elektronische functies zoals: mixers, versterkers, oscillatoren, modulatoren, filters, regelaars, energieconversie systemen (vermogenselektronica), niet lineaire overdrachtsfuncties, etc.
  • ontwerp van meetopstellingen.

In de meeste gevallen betreft het resultaat een elektrisch schema of tekening met de gewenste simulatieresultaten. Afhankelijk van de wensen kan het ontwerp plaats vinden bij de klant op klanteigen apparatuur of bij TeTech.

Er zijn beperkte middelen aanwezig voor het bouwen van principeschakelingen en eenvoudige elektromechanische componenten. Het zal in veel gevallen dan gaan om schakelingen of constructies (bijv. een antenne) welke bedoeld zijn om de technische haalbaarheid of juiste werking te demonstreren. Mogelijkheden tot prototypebouw of productie zijn niet aanwezig.

Indien u meer wilt weten over de ontwerpactiviteiten van TeTech, neemt u dan contact op met:

TeTech
Constantijn Huygensstraat 20
3601 SC   Maarssen
Nederland
Tel: 0346 284004
Email: info@tetech.nl
Internet: www.tetech.nl
In een gesprek kunnen we dan bekijken of TeTech ook voor u de gewenste functionaliteit kan realiseren.


Advies      Ontwerp      Opleiding      Terug naar Dienstenpakket

Begin van pagina      Waarom kiezen voor TeTech?Deze pagina is bijgewerkt 20 december 2022.
test