Routebeschrijving naar TeTech

Home

Kennisgebieden

Diensten:
   Advies
   Ontwerp
   Opleiding

Cursussen

Adres

Route

Presentaties

Algemeen
TeTech is gesitueerd 1.5 km ten NO van het oude centrum van Maarssen en is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Het oude dorp bevindt zich enkele kilometers ten noorden van Utrecht langs de rivier de Vecht. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Route met openbaar vervoer:
Maarssen ligt, gescheiden door het Amsterdam-Rijnkanaal, langs het spoor Utrecht-Amsterdam.

Vanaf het station is het ongeveer 3km lopen (via de brug over het Amsterdam-Rijn kanaal) De (trein)taxi brengt u in ongeveer 15 minuten naar TeTech. Als u met de bus komt, dient u uit te stappen bij halte "Dr. Plesmanlaan".

Voor het plannen van uw reis naar de
M.H. Trompstraat 6,   3601 HT Maarssen  kunt u gebruik maken van: Route met eigen vervoer:
TeTech is het makkelijkst te bereiken via de N230 (de autoweg ten noorden van Utrecht welke de A27 met de A2 verbindt).

Neem vanaf de A27 of A2 de afrit met daarop onder andere N230, Maarssen, Utrecht-noord . De situatie op de A2 is sterk veranderd, u dient in een vroeg stadium de parallelbaan te nemen (afritten 6 en 7). Neem vervolgens de afslag Zuilen, Maarssen (neem, komende vanaf de A2, niet de eerste afslag Maarssenbroek). Boven op het viaduct gaat u richting Maarssen.

Volg deze weg. Voorbij de minirotonde treft u na ongeveer 100 m een T-kruising (ga daar linksaf). Aan uw linkerhand treft u een AVIA tankstation met carwash. Volg Maarssen. Volg de scherpe bocht naar rechts en neem de rotonde rechtdoor.

U bevindt zich nu op de Dr. Plesmanlaan. Vanaf nu bevindt u zich in een 30 km zonde (vanwege veel voetgangers en scholen). Aan uw linkerhand treft u na 100m een winkelcentrum met parkeerhavens aan. 200m verderop worden de weghelften door een groene middenberm gescheiden (voorbij de kruising AriŽnslaan/Plesmanlaan).

Neem de eerst volgende afslag naar rechts (voorbij de lagere school met kleine sporthal en vijver). U bevindt zich nu op de M.A. de Ruyterstraat. De volgende straat aan uw linkerhand is de M.H. Trompstraat. TeTech bevindt zich op nummer 6. Komt u met de auto: zodra u de M.H. Trompstraat inrijdt, ziet u links direct parkeerplaatsen.


Mocht u vanwege omleidingen of slechte bewegwijzering problemen ondervinden, bel dan naar: 0346 284004.


Een goede reis toegewenst!


     Openbaar vervoer      Eigen vervoer      Terug naar de homepage.

Begin van pagina


Deze pagina is bijgewerkt op 31 december 2019.