TeTech Privéles

Home

Kennisgebieden

Diensten:
   Advies
   Ontwerp
   Opleiding

Cursussen

Adres

Route

  • Zit je verlegen om kennis over een bepaald onderwerp?
  • Loop je al dagen vast op een onderdeel van je studie waardoor je de aansluiting dreigt te missen (en daardoor wellicht moet afhaken)?
  • Mis je bepaalde vaardigheden om aan een cursus of vervolgopleiding te beginnen?
  • Loop je tijdens je werk steeds tegen bepaalde problemen aan?
  • Komt de datum van een toelatingstoets erg dichtbij, maar beheers je de stof nog niet?
  • Heb je leerachterstand opgelopen door privé-omstandigheden (ziekte, verhuizing, etc)?
Als het dan ook nog betrekking heeft op elektronica, elektrotechniek, telecommunicatie, wiskunde, natuurkunde, etc, dan is TeTech privéles de oplossing.

TeTech biedt op kleine schaal privéles/bijles op het gebied van elektronica, antennes, RF-techniek, signaalbewerking, techniek algemeen en de daarvoor benodigde wiskunde, natuurkunde en mechanica. De kwaliteit is gelijk aan die van de opleidingsactiviteiten voor bedrijven, maar door de één op één verhouding is het rendement maximaal. Je beschikt snel over de vereiste kennis om verder te komen. Privéles kan worden gegeven in het Nederlands en Engels.

Privéles bij TeTech verloopt op een ontspannende doch efficiënte manier, ongeacht of je nu een VMBO of universitaire achtergrond hebt. TeTech kijkt en luistert naar hoe je reageert op de bijles en past daarop de manier van uitleggen aan. Het komt zelden voor dat dit niet tot resultaat leidt.

Als je privé- of bijles neemt om hogerop te komen, of bij te blijven in je beroep, dan zijn de kosten als "studiekosten of andere scholingsuitgaven" aftrekbaar van de inkomstenbelasting (er is wel een drempel en een maximale aftrek). Het kan voorkomen dat er geen tijd beschikbaar is. Echter als we beginnen met bijles, wordt halverwege natuurlijk niet afgebroken.

Meer weten over TeTech privéles? Neem dan contact op met:
TeTech
Constantijn Huygensstraat 20
3601 SC   Maarssen
Nederland
Tel: 0346 284004
Email: info@tetech.nl
Internet: www.tetech.nl


Advies      Ontwerp      Opleiding      Terug naar Dienstenpakket

Begin van pagina      Cursussen      Waarom kiezen voor TeTech?


Deze pagina is bijgewerkt op 20 december 2022.
Bijles, privéles, priveles